28 poze   34808 vizite

contact

sint Sebi Avram din Ludus jud Mures ma puteti contacta la nr de telefon 0735553670 id sebiavram76@yahoo.com
DSCF1391
DSCF1391
DSCF2065
DSCF2065

Comentarii album • 188
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
floringambutan 2 ianuarie 2015  
-.............................EXPO. *2015* ......................................

ASOCIAȚIA COLUMBOFILA TÂRNAVA"86 Din Târnaveni JUD.Mures

Organizeaza in data de-10,-11- ianuarie 2015 a-29-a editite a expoziției columbofile.
Expoziția va avea loc in foaierul Casei de Cultura Mihai Eminescu a municipiului Târnaveni.
Se va desfasura dupa urmatorul program:
Sâmbata 10 ian intre orele :8.00-19.00
Duminica 11 ian intre orele;7.00-14.00
Duminica 11 ian.2015 in cadrul expozitiei se va organiza și un târg
Va așteptam cu drag!
Raportează
dansibiu 31 decembrie 2014  
CLUBUL CIBINUL SIBIU UREAZA TUTUROR MEMBRILOR SAI SI CELORLALTI CRESCATORI DE PORUMBEI DIN TARA UN LA MULTI ANI SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI VA ANUNTA CA IN DATA DE 30IANUARIE-01 FEBRUARIE 2015 VA AVEA LOC EXPOZITIA JUDETEANA IN SIBIU LA SCOALA GENERALA NR 21 DE PE STR.LUPTEI-VA ASTEPTAM CU DRAG
Raportează
predaemil2009 28 decembrie 2014  
....La Multi Ani---2015!
Raportează
MarcelBalan 24 decembrie 2014  
Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, vă doresc multă sănătate, realizarea tuturor proiectelor personale și multe bucurii alături de cei dragi !
Crăciun fericit !
Raportează
LUDUS2011 10 noiembrie 2014  
Asociaţia “Crescătorilor de păsări şi animale mici
Luduş 2011” – Judeţul MUREŞ

Organizează EXPOZIŢIA de Porumbei
CUPA ARDEALULUI în data de
5-7 DECEMBRIE 2014
Expoziţia va avea loc în Sala de Sport a Şcolii Generale nr. 1 pe E 60
Duminica 7 Decembrie 2014 se va organiza târg în curtea şcolii
Vă aşteptăm cu drag
Contact.0735553670
Raportează
LUDUS2011 30 iulie 2014  
TÂRGURI LUDUŞ 2014

7 SEPTEMBRIE
5 OCTOMBRIE
2 NOIEMBRIE
5-7 DECEMBRIE -EXPOZITIA
CUPA ARDEALULUI LA PORUMBEI
Asociaţia “Crescătorilor de păsări şi animale mici
Luduş 2011” – Judeţul MUREŞ
Raportează
Negrea 22 martie 2014  
AINISTE PRIETENI SUPERMANI CU BRATE CIT PICIORUL
Raportează
MarcelBalan 15 martie 2014  
***********************************************************
********* Programul de finanțare Fondul pentru Inovare Civica
- Adresat O.N.G.-URILOR
-------------------------------------
Fondul pentru Inovare Civica iși propune sa sprijine initiative si actiuni civice inovative ale organizațiilor neguvernamentale din Romania, responsabilizarea si cresterea participarii active a cetatenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii.Mai jos sunt prezentate, cu titlu de exemplu, tipuri de proiecte care pot fi derulate in cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte.

Status: ACTIV
Depunere pana la: 25.04.2014Valoare maxima: 65.000 lei

Fondul pentru Inovare Civica urmareste sa sprijine initiative in urmatoarele domenii:

Mobilizarea si responsabilizarea cetatenilor
Actiuni de advocacy si monitorizare a institutiilor/autoritatilor publice
Educatie civica si implicarea copiilor si tinerilor in viata comunitatii

Mai jos sunt prezentate, cu titlu de exemplu, tipuri de proiecte care pot fi derulate in cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte:

Dezvoltarea de instrumente de implicare civica;
Activitati de promovare a educatiei civice in contexte formale si nonformale;
Activitati de capacitare a cetatenilor – formare, mentorat, facilitare comunitara, etc;
Implicarea si responsabilizarea copiilor si tinerilor, cetatenilor, autoritatilor publice in viata comunitatii in care traiesc;
Activitati de participare a cetatenilor la elaborarea si adoptarea deciziilor publice la nivel comunitar;
Activitati de promovare a dialogului structurat si a utilizarii mecanismelor de consultare si participare publica intre cetateni si autoritatile locale/centrale;
Activitati de promovare si informare a tuturor factorilor interesati asupra posibilitatilor de implicare la nivel comunitar in activitati specifice prin intermediul a diverse mijloace – consultari, forum-uri, dezbateri, cafenele publice, simulari, etc;
Facilitarea accesului la informatii privind politicile bugetare si stabilirea unor mecanisme juridice si institutionale care sa sustina raspunderea si responsabilitatea factorilor de decizie;
Activitati de monitorizare si evaluare a standardelor de integritate in cadrul administratiei si institutiilor publice locale/central cu participarea cetatenilor (de exemplu: sanatate, educatie, asistenta sociala, politie si promovarea schimbarilor care se impun);
Actiuni de monitorizare a alegerilor sau propuneri de reformare a sistemului electoral;
Initiative care vizeaza imbunatatirea/incurajarea/consolidarea relatiei alegator-ales, atat in context pre-electoral cat si dupa alegeri, in vederea cresterii responsabilitatii si transparentei parlamentarilor si promovarea bunelor practici de consultare publica;
Activitati de implicare a organizatiilor neguvernamentale in formularea si/sau monitorizarea; politicilor specifice si actiunilor concrete in domeniul in care activeaza organizatia initiatoare;
Analiza, diagnoza, evaluarea politicilor publice existente, in contextul derularii unei campanii de advocacy.

Enumerarea tipurilor de proiecte de mai sus nu este limitativa, ci numai exemplificativa! Va rugam sa aveti in vedere ca Fondul pentru Inovare Civica nu finanteaza furnizarea de servicii sociale.

Valoarea estimativa a finantarilor acordate va fi de 65.000 lei/proiect.

Nota: FDSC este flexibil in ceea ce priveste valoarea finantarii solicitate, atat timp cat este justificata de catre solicitant.

Durata unui proiect nu va fi mai mare de 12 luni.

Eligibilitatea solicitantilor

Solicitantii eligibili sunt organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ sau patrimonial, cu sediul in Romania si care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

sunt constituite, organizate si administrate in conformitate cu legislatia care guverneaza organizatiile neguvernamentale si fara scop lucrativ din Romania, si anume asociatie ori fundatie constituita conform OG nr. 26/2000 sau legii 21/1924 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare,
sunt autonome – organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta directa a unei autoritati publice,
sunt independente politic (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta unui partid politic) si au dreptul, potrivit statutului, sa deruleze activitatile prevazute in proiect.

In cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte sunt incurajate parteneriatele intre diferiti actori sociali, in scopul de a servi mai bine obiectivele actiunii propuse si, in consecinta, obiectivele stabilite pentru proiect. Cu toate acestea, solicitantii pot actiona fie individual, fie in parteneriat.

In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte parteneri eligibili sunt:

alte organizatii de tipul celor enumerate la solicitanti eligibili,
institutii de invatamant sau institute de cercetare fara scop lucrativ din Romania,
Ministere si institutii/agentii/organizatii subordonate/coordonate de acesta cu atributii in sfera de actiune a proiectului, unitati administrativ teritoriale (reprezentate prin autoritati ale administratiei publice locale) din Romania,
alte institutii publice din Romania care pot contribui semnificativ la implementarea si succesul proiectului.

Indiferent de tipul de organizatie/institutie, partenerii trebuie sa aiba personalitate juridica.

Pentru depunerea unei cereri de finantare in cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte puteti avea parteneri nationali si/sau internationali. Partenerii internationali pot fi doar persoane juridice neguvernamentale, fara scop lucrativ, inregistrate in conformitate cu legile existente in tara respectiva.

Cheltuielile eligibile

Fiecare cerere de finantare va include si o detaliere a costurilor eligibile. Prezentarea acestor costuri se va face cu respectarea formatului atasat (Anexa Bugetul proiectului).

Bugetul total al proiectului va include costuri totale (inclusiv TVA) cu conditia ca, potrivit legii, TVA-ul sa nu poata fi recuperat de catre Beneficiar si/sau partener/i.

Bugetul cuprinde atat costurile ce urmeaza a fi acoperite din finantarea nerambursabila cat si, daca este cazul, cele care reprezinta contributia proprie a solicitantului si/sau partenerului/ilor la proiect.

Beneficiarul are obligatia sa tina o evidenta financiar-contabila separata a veniturilor si cheltuielilor aferente proiectului.

Solicitantul si partenerii vor putea asigura cofinantarea proiectului printr-o contributie proprie care poate fi in numerar sau in natura. Aceasta contributie nu este obligatorie, dar sunt apreciate proiectele care aduc cofinantare indiferent de linia/capitolul de buget.

Contributia in natura poate fi adusa de catre solicitant si/sau de partenerii acestuia.

Prin contributia in natura se intelege furnizarea unor active in cadrul proiectului, care nu presupun cheltuieli in numerar. Sumele declarate ca si valoare a contributiei in natura se stabilesc pe baza preturilor curente de piata.

Fiecare proiect va putea avea o componenta de dezvoltare organizationala bine definita. Dimensiunile acestei componente, ca si resursele alocate, nu vor putea depasi 30% din bugetul total al proiectului.

Contributia in natura poate fi sub doar forma de munca voluntara. Pentru a determina valoarea muncii voluntare, se va tine cont de timpul dedicat implementarii proiectului (in ore/zile) si venitul pe care l-ar realiza o persoana angajata pe un post similar (de preferat in aceeasi organizatie).

Pentru a determina valoarea muncii voluntare, se va tine cont de timpul dedicat implementarii proiectului (in ore/zile) si venitul pe care l-ar realiza o persoana angajata pe un post similar (de preferat in aceeasi organizatie).

Termen-limita

In cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte, solicitantii vor depune initial o Scrisoare de intentie (fara alte anexe suplimentare) urmand ca, doar in cazul in care Scrisoarea a fost selectata, acestia sa depuna si Cererea de finantare, cu toate anexele aferente.

Procesul de aplicare, atat Etapa I – Scrisoarea de intentie, cat si Etapa II – Cererea de finantare, se vor desfasura exclusiv online, pe platforma www.finantare.fdsc.ro.

Termenul limita pentru depunerea Scrisorii de intentie este 25 aprilie 2014 (inclusiv). Se pot face modificari online ale scrisorii pana la data-limita, dupa care scrisoarea intra in procedura de evaluare.

O organizatie va putea depune cel mult 2 scrisori de intentie, in calitate de solicitant sau partener.

Nota: In cazul in care o organizatie va depune mai mult de doua scrisori de intentie in calitate de solicitant sau partener, toate scrisorile vor fi eliminate automat din evaluare.

Potentialii solicitanti care doresc sa adreseze intrebari referitoare la aceasta etapa a programului le pot transmite pana pe data de 23 aprilie 2014 prin e-mail la adresa inovarecivica@fdsc.ro sau telefonic la 021-3100.181, Persoana de contact: Ileana Hargalas.

Finantatori: Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, OMV Petrom, Raiffeisen Bank
Raportează
floringambutan 23 februarie 2014  
ASOCIATIA COLUMBOFILA TARNAVA 1986 DIN TARNAVENI Jud.MURES.
ORGANIZEAZA TARGURI COLUMBOFILE IN URMATOARELE DATE:
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. TARGURI 2013.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
------- DATA ----------- 2013 ------------ LOCATIA -------
-9 MARTIE 2014------------------- Piata OBOR
-11 MAI 20146-------------------------Piata OBOR
-13 IULIE 2014---------------------- Piata OBOR
-14 SEPTEMBRIE 2014-------------- Piata OBOR
-9 NOIEMBRIE 2014 ------------- Piata OBOR
-Piata OBOR piata de animale
Raportează
ClubIepuriGalati 10 februarie 2014  
EXPOFAUNA BUCUREȘTI 2013
VIDEOCLIP
Acesta este linkul www.youtube.com/watch?v=e8h29MkjyXA
Click pe link !
Raportează
porumbeiturda 2 februarie 2014  
frumoase poze.realizari de succes 2014
Raportează
AccesoriiPorumbeiVL2013 24 ianuarie 2014  
confectionez accesorii pentru porumbei,iepuri,caini,pasari.Custi:caini,iepuri,pasari.VIZITATI:accesoriiporumbeivl2013.sunphoto.ro/ contact:0753915941 Emilian
Raportează
galatenicampina 22 ianuarie 2014  
Un an plin de realizari
Raportează
LUDUS2011 16 ianuarie 2014  
Asociaţia “Crescătorilor de păsări şi animale mici
Luduş 2011” – Judeţul MUREŞ

Organizează EXPOZIŢIA ZONALA de porumbei, păsări de curte şi animale de blana în anul 2014 în data de 14-16 Februarie.
Expoziţia va avea loc în Sala de Sport a Şcolii Generale nr. 1 pe E 60
Duminica 16 Februarie 2014 se va organiza târg în curtea şcolii
Vă aşteptăm cu drag
Raportează
cristicraiova 31 decembrie 2013  
de vinzare blueti,scurti de braila ,jucatori de tagarog,zburatori dungati bragagii.
Raportează
AJColumbofilaGalati 31 decembrie 2013  
*******************************
Pentru toți crescătorii Uniunii și Federației,
la un loc !

--- PLUGUȘORUL CRESCĂTORILOR 2014 ---

Uniunea Federațiilor și Asociațiilor Unite din România


Ahooo, ahooo, dragi crescători,
Dea - animale iubitori,
De iepuri și porumbei,
Găinușe, făzănei,
Azi, în prag de sărbătoare,
Semne bune Anul are !
Și vă facem o urare:
Națiune-n înfloritoare !

Vă urăm din Uniune ! ...( Uniunea Federațiilor și Asociațiilor Unite din România )
Pentru Federațiune,
Mult noroc și cele bune !
Mult succes și sănătate !
Cea mai bună dintre toate !
Că suntem în Europa** !....( Entente Europeenne )
Ca recunoscuți în toate !.... ..( la porumbei, iepuri, și găini în 2014.)
Plugu-n brazdă măi flăcăi !
Hăăi ! Hăăăi !

Aho, aho, dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători, ...( de păsări... ! )
S-aveți cocoși arătoși !
Tari în pinteni, musculoși !
S-aveți găini înfoiate !
Tot mai mari și mai moțate !
Rhode Island, Cochinchine,
Sussex ca și Wiandoatte,
Și pitice și frezate !
Ca și Playmouth Rock barate,
Brahma potârnichii, herminate,
Toate bine coafate !
Ca să ia campionate ***!... ( Naționale, Europene )
La ureche zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi !

Ahooo, ahooo, dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători !.....( de iepuri )
Am venit cu plugușorul !
Ca să vă arăm ogorul,
Să fie lucerna mare !
Pentru iepuri de mâncare !
S-aveți campioni, măi frate !
C-urechi mari și mușchi pe spate !
Să aveți și pui mai mulți !
Ca să faceți și mărunți !
Belgieni, Fluturi, Berbeci,
Nici nu poți ca să-i întreci!
Uriași sau mignioni,
Toți să fie campioni !
La ureche zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi ! Hăăăăi ! Hăăăăi !

Ahooo, ahooo, dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători !......(de porumbei)
S-aveți mii de porumbei !
Toți cu ochii după ei !
Și să-i antrenați la zbor,
Cu uliu cel prădător !.....
Gălățeni și voiajori ,
Și bronzați și zburători ,
Grauri sau caranculați ,
Rolleri, gulerați, texani,
Voltați, Kingi, americani,
Toți să fie antrenați !
Sau ca ornament pozați !
Toboșari și jucători,
Capucini și francofoni !
Toți să fie campioni***!
Clopoței și zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăi ! Hăăi !

Aho, aho, Domn Președinte !
Ești bărbat deschis la minte!
Îți urăm chiar din Ajun,
La mulți ani, D-le Grun ! –Ernestin-
La Sânnicolaul Mare,
O Cupă Banatul are !
Să aveți, să vă mândriți !
La mulți ani, să ne trăiți !
Plugu-n brazdă măi flăcăi !
Și sunați din zurgălăi !
Hăăi ! Hăăăi !

Aho, aho la Campioni !
Suntem tari, și suntem domni !
Avem cupe-n șifoner,
Avem cupe-n frigider !
Toată lumea, știe sper,
Suntem absoluți, monșer !
Din Galați la Timișoara,
Din Craiova - n Sighișoara,
Breaza ca și la Suceava,
Caransebeș, Bistrița,
Și Brașovul și Constanța,
Toți vom merge noi în Frața ! (Campionatul European)
Fiindcă METZ-UL ne așteaptă ! Metz-Franța, 2015 !
Ca să o facem iarăși lată !

Ahoo, ahoo și mai mânați :
Ahoo, ahoo de Europenene,
Săriți toți măi în izmene,
Jucătorii de Galați,
Castanii de Craiova,
Pestriții de Timișoara,
Ca și Rollerii de Cluj,
Bimoțații de Ardeal,
Ei vor merge toți în Franța !
Asta ne este speranța !
Bragagii și gagii,
Bujorii și argintii,
Zburătorii românești,
Ciungi , dungați,
Cobalbi, mascați,
Asta n-a văzut Parisul !
Și ne-om împlini și visul !
Mânați măi din zurgălăi !
Hăi, hăi, hăi !


Aho, aho de Europene !
Scoate-ți dop la damigene!
Și la iepuri suntem tari !
În urechi doar de măgari !
Cu medalii pe colecții !
Noi le-am dat la nemți, chiar lecții !
S-au făcut și achiziții,
Ce vor fi prin expoziții !
Dar să nu vă prind măi frate,
Că n-aveți certificate ! ... (de origine)
Ia mai mânați măi ...Hăi ! Hăi !

Aho, aho - voi dragi fârtați !
Jucătorii de Galați ...
E ...aici Biblioteca !
La Toni e discoteca ! (Pușcașu)
Campion european,
Și la Nitra și la Leipzig .
E la Gelu Teodor și Dorinel Lupașcu,
E la Baciu Marian,
Și la nea Nicu Moraru,
Costel Gafton, ca și Valerică Pascu !
E la dr. Alex Lupu, Jijileanu Răzvănel,
Ca și Nistor Cristian !
Șerban Dureț e și el !
Manolache a lui Mitel,
Mariana Simion, și Liliana Ciocan,
La Arghir Dănuț,
Și Ovidiu a lui Maftei !
La nea Mircea și Neluțu,
La Croitoraș și la Serbănaș !
Numai aici la Galați !
Campionii sunt gealați ! ( gealați = mari )

Aho, aho de Naționalee !
Tot Galați-ul este taree !
Că vine Naționala ! ( În 2014- GALAȚI )
Ne ține pe toți în top !
Cât nu spuneți voi nici hop!
Mînați măi, hăi, hăi !Aho, aho, de la Galați,
Să veniți la competiții –
ExpoFauna București și
Naționala Mare !
La cluburi, noi le urăm:
Statutul să-l respectați !
Să știți să comunicați !
Să răspundeți la e-mailuri !
Uneori, chiar la apeluri !
Și să stabilim bugetul,
Care-o să-l analizăm,
Și apoi să îl votăm !
Să ne adunăm și să discutăm,
Obiective mari și mici,
De standardizări, de omologări și participări,
Viziuni concrete, (ptr. corpul național de arbitri)
Strategii discrete, pentru la arbitri,
Nu de porumbei, ci de toate Trei ! (secțiunile !)
Idei bune să votăm,
Să facem un nou statut,
Ce, Uniunea n-a avut !
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăi ! Hăăăăi !
Mânați măi, hăi, hăi !

Ahooo, ahooo, bun crescător,
Să muncești cu drag și spor !
Iar în anul viitor,
L-animale s-ai condiții !
Și să vii la Expoziții !
Nu scăpa ocazii rare,........( expozițiile)
Că o viață omul are !
Să ai roade mai bogate !
Împliniri și sănătate !
Și-un pahar de vin pe masă !
Mult noroc în astă casă !
Roată măi flăcăi!
Hăăăi ! Hăăăi !


Scoateți gazde gologanu,
Ca să semănăm ...la Anu !
Ce doriți... s-aveți de toate !
La mulți ani, cu sănătate !
Și-n acestă UNIUNE,
Toate bune, să se-adune !
Cele rele, să se spele !
Iar la Anu care vine,
Să ne fie și mai bine !
La ureche zurgălăi,
Opriți plugul măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi ! Hăăăi !


La Anu și LA MULȚI ANI !


************************|****
Urarea pentru toți crescătorii Uniunii și Federației,
la un loc !
O puteți transmite tuturor !
*****************
**************
Raportează
gligore70 29 decembrie 2013  
LA MULTI ANI!
Raportează
floringambutan 29 decembrie 2013  
ASOCIATIA COLUMBOFILA TARNAVA"86 Din Tarnaveni JUD.Mures

Organizeaza in data de-11,-12- ianuarie 2014 a-28-a editite a expozitiei columbofile.
Expozitia va avea loc in foaierul Casei de Cultura Mihai Eminescu a municipiului Tarnaveni.
Se va desfasura dupa urmatorul program:
Sambata 11 ian intre orele :8.00-19.00
Duminica 12 ian intre orele;7.00-14.00
Dumineca 12 ian.2014 in cadrul expozitiei se va organiza si un targ
Va asteptam cu drag!
Raportează
gaspar 24 decembrie 2013  
craciun fericit.
Raportează
AJColumbofilaGalati 24 decembrie 2013  
*****
În Ajun de Crăciun vă dorim dv. și familiei dvs. multă sănătate, fericire și noroc !

Conducerea A.J.C. Galați
*****
Raportează
MarcelBalan 13 decembrie 2013  
La București a fost a fost o ambianță plăcută, cel puțin pentru membrii clubului nostru, dacă doriți să vizionați un video, am urcat pe YouTube filmul cu Expofauna realizat de noi.
Noi am participat cu sportivitate la competiție, fiindcă avem crescători valoroși, care au meritat să fie recompensați.
Acesta este linkul www.youtube.com/watch?v=e8h29MkjyXA
Direct click pe link.
Raportează
LEONE1980 4 septembrie 2013  
VAND WOLGA , KINGI , ROSTOW , GULERATI SI VOLTATI DE MATASE LA SUPER PRET !!!
Raportează
LUDUS2011 2 august 2013  
TÂRGURI LUDUŞ 2013
1 SEPTEMBRIE
6 OCTOMBRIE
3 NOIEMBRIE
1 DECEMBRIE

Asociaţia “Crescătorilor de păsări şi animale mici
Luduş 2011” – Judeţul MUREŞ
Raportează
galatenicampina 26 iulie 2013  
Apartamente de inchiriat la Sofia Residence Saturn
Raportează
MarcelBalan 22 iulie 2013  
Multe salutări de la Galați !
Numai bine !
Raportează
botorogeanu 28 aprilie 2013  
fffff
Raportează
budhamatzy 23 martie 2013  
frumos
Raportează
acpjgromania 28 februarie 2013  
A luat fiinta Asociatia crescatorilor de Jucatori de Galati Romania, cea mai mare asociatie dedicata raselor de performanta.
In cadrul asociatiei fiinteaza si "grupa porumbeilor de expozitie rase romanesti si internationale", grupa care isi propune atat promovarea raselor de porumbei de ornament, in special a celor autohtone cat si organizarea de expozitii de amploare nationala, prima de acest gen urmand sa aiba loc in luna noiembrie la Bucuresti.
Pe aceasta cale va invitam sa va desfasurati activitatea intr-o asociatie nationala profesionista care va va crea nenumarate facilitati.
Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul oficial al asociatiei:
asociatiacrescatorilordeporumbeijucatoridegalati-romania.ro/
Raportează
floringambutan 16 februarie 2013  
=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=
ASOCIATIA COLUMBOFILA TARNAVA 1986 DIN TARNAVENI Jud.MURES.
ORGANIZEAZA TARGURI COLUMBOFILE IN URMATOARELE DATE:
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. TARGURI 2013.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
------- DATA ----------- 2013 ------------ LOCATIA -------
-10 MARTIE 2013------------------- Colegiul de stat Traian
-12 MAI 2013---------------------------Colegiul de stat Traian
-14 IULIE 2013--------------------------Colegiul de stat Traian
-8 SEPTEMBRIE 2013--------------Colegiul de stat Traian
-10 NOIEMBRIE 2013 ------------- Colegiul de stat Traian
.Colegiul Traian (sc.gen. 4. -langa PRIMARIE)
=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=
Raportează
dansibiu 22 ianuarie 2013  
CLUBUL CRESCATORILOR DE PORUMBEI DE AGREMENT
CIBINUL SIBIU

Va invita sa participati in perioada 01.02.2013 – 03.02.2013 la
expozitia judeteana de porumbei ce va avea loc in incinta SC.
POLSIB SA , cu sediul in Sibiu, str. Alba Iulia, nr. 40.
Raportează
LUDUS2011 8 ianuarie 2013  
Asociaţia “Crescătorilor de păsări şi animale mici
Luduş 2011” – Judeţul MUREŞ

Organizează EXPOZIŢIE de porumbei, păsări de curte şi animale de blana în anul 2013 în data de 15-17 Februarie.
Expozitia va avea loc în Sala de Sport a Şcolii Generale nr.1 Str. Republicii nr. 55, pe E 60.
Program de vizitare Sambata – orele 8-19
Duminca - orele 8-14
Duminica 17 Februarie se va organiza tirg in curtea scolii
Vă aşteptăm cu drag
Raportează
floringambutan 21 decembrie 2012  
ASOCIATIA COLUMBOFILA TARNAVA"86 Din Tarnaveni JUD.Mures

Organizeaza in data de-12,-13- ianuarie 2013 a-27-a editite a expozitiei columbofile.
Expozitia va avea loc in foaierul Casei de Cultura Mihai Eminescu a municipiului Tarnaveni.
Se va desfasura dupa urmatorul program:
Sambata 12 ian intre orele :8.00-19.00
Duminica 13 ian intre orele;8.00-14.00
Dumineca 13 ian.2013 in cadrul expozitiei se va organiza si un targ
Va asteptam cu drag!
Raportează
Buksalau 12 decembrie 2012  
f.f.fain tot ce detii
Raportează
sebastian06 2 noiembrie 2012  
fff
Raportează
nicubos 30 septembrie 2012  
VIND
PORUMBEI VOLTATI ALBI 40 PER.
COCOSI CONCHINCHINA PITIC BOBAT
Raportează
nicubos 30 septembrie 2012  
F FRUMOSI
BAFTA
Raportează
alex1985 28 iulie 2012  
VAND Strasseri, Voltati indieni si maghiari, Porumbei incaltati cu mot, voiajori standard azur, 2 masculi cap de maur, o per cret maghiar, Iepurasi cap de leu,mascul urias belgian, pui brahma,cochin si plymouth preturi fff bune!!!!
Raportează
mayk81 17 iunie 2012  
frumosi (voltati galbeni nu ai de vanzare)
Raportează
anonim
marian 25 mai 2012  
o pereche de voltati galbeni gasim la tine(ce pret)astept raspuns
Raportează
pater 7 mai 2012  
echipa greilor:)
Raportează
calinbihor 4 aprilie 2012  
TIRGURI LA BEIUS---2012
tirgurile se organizeaza in piata : OBOR" din beius spre localitatea NIMAESTI in datele:
----------- 8 APRILIE
-----------20 MAI
-----------17 IUNIE
-----------15 IULIE
-----------19 AUGUST
-----------16 SEPT
-----------21 OCTOMBRIE
-----------18 NOIEMBRIE

va asteptam cu drag
Raportează
anonim
stan 27 martie 2012  
Asociatia Columbofila Tarnava Mare din localitatea Tarnava judetul Sibiu organizeaza targ de porumbei si animale mici in data de:
-8 aprilie 2012
-10 iunie 2012
-12 august 2012
-14 octombrie 2012
-9 decembrie 2012
Targul va avea loc in curtea caminului cultural din comuna Tarnava.
Raportează
arpik 15 martie 2012  
inchiriez porumbei pt nunti cine ii interesa ma poate contacta la 0749408514
Raportează
LUDUS2011 2 martie 2012  
ADUNAREA GENERALA A ASOCIATIEI "CRESCATORILOR DE PASARI SI ANIMALE MICI LUDUS 2011", IN DATA DE 15 MARTIE ORA 19 RESTAURANTUL JUMBO
Raportează
floringambutan 25 februarie 2012  
=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=
ASOCIATIA COLUMBOFILA TARNAVA 1986 DIN TARNAVENI Jud. MURES
ORGANIZEAZA TARGURI COLUMBOFILE IN URMATOARELE DATE :

------- DATA ----------- 2012 ------------ LOCATIA -------
.
-11 MARTIE 2012 ------------------- Colegiul de stat Traian
-13 MAI 2012---------------------------Colegiul de stat Traian
-8 IULIE 2012 --------------------------Colegiul de stat Traian
-9 SEPTEMBRIE 2012--------------Colegiul de stat Traian
-11 NOIEMBRIE 2012 ------------- Colegiul de stat Traian
.Colegiul Traian (sc.gen. 4. -langa PRIMARIE)
=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=//=
Raportează
cristiTigu 23 februarie 2012  
Salut da stiam ca vin la expo.am vorbit cu iei si au spus ca ati facut o treaba buna,inca o data FELICITARI si succes pe viitor.
Raportează
spiridondumitru 17 februarie 2012  
fiecare dintre voi isi poate pune anuntul de vanzare sau cumparate pe www.deltatulcea.weebly.com la rubrica VANZARI
Raportează
ValiDoho 9 februarie 2012  
vand oua pentru incubatie
Raportează
DoruLupsa 5 februarie 2012  
FORTE FAIN, MULT SUCCES
Raportează
avramsebi 1 februarie 2012  
EXPOZITIA ZONALA de porumbei, pasari de curte ,pasari de colivie si animale de blana LUDUS 2012 in data de 17 -19 februarie in sala de sport a Scolii Generala nr. 1 pe E 60.

Program de vizitare – Simbata - orele 8-19
- Duminica –orele 8- 14

Duminica 19 Februarie se va organiza tirg in curtea scolii
Raportează
marianvaslui 31 ianuarie 2012  
mai aveti voiajori albi de ornament de vanzare?ast rasp pe pag mea
Raportează
BobyBoby 30 ianuarie 2012  
super
Raportează
ursa 24 ianuarie 2012  
CAINI SI CATEI DE RASA,DE VANZARE SAU DIF SCHIMBURI CU( TOT CE MISCA SI E FRUMOS)PASARI DE RASA,PASARI EXOTICE,IEPURI DE RASA,CATEIDERASA,PESTI EXOTICI,ALTE ANIMALE SAU PASARI.
CEREALE,ACVARII,CUSTI,COLIVII,ACCESORII,DIVERSE .ETC
Raportează
anonim
zoliweisz.sunphoto 21 ianuarie 2012  
Salut.
am vazut ca ai zburatori de budapesta f.frumosi.
Eu in prezent am doar voiajori, dar am avut in copilarie un prieten in Satu Mare care avea multi zburatori de Budapesta care zburau f. fain, si mi-am adus si eu cativa.Insa avand putini, si voiajori mai multi nu se ridicau si zburau cu stolul de voiajori.
Imi place mult aceasta rasa si asi vrea sa incerc sa aduc cateva perechi, dar m-ar interesa ce parere ai s-ar ridica sau ar zbura iarasi cu voiajorii?!
Mersi!
Raportează
MARIUSANDREI 20 ianuarie 2012  
27-29 ianuarie 2012
Expozitia de pasari de rasa, iepuri, porumbei a Asociatiei "PAJURA" Bucuresti si jud. Ilfov, va avea loc in Sala Sporturilor din orasul Otopeni, situata langa Primaria Otopeni.
Va asteptam!
Raportează
castorrex 16 ianuarie 2012  
FRUMOS TOTUL!
SA VA TRAIASCA!
Raportează
alexxxxxx21 16 ianuarie 2012  
Federatia Asociatiilor Columbofile de Agrement si Sport din Romania are deosebita placere de a va invita la cea de-a XXV-a Editie a Expozitiei Nationale Columbofile,organizata in municipiul BRASOV in perioada 26-29 ianuarie 2012.Expozitia va avea loc in Sala de Sport a Scolii numarul 11 ,BRASOV,strada Busuiocului nr 1

PROGRAMUL EXPOZITIEI:

Joi 26 ianuarie - primirea exponatelor orele 10-20
Vineri 27 ianuarie - arbitrarea exponatelor orele 9-18
Sambata 28 ianuarie - deschiderea oficiala ora 9,vizitarea expozitiei ora 9-18,banchetul columbofil ora 19
Duminica 29 ianuarie - vizitarea expozitiei ora 8-12,eliberarea exponatelor ora 12-14
Raportează
dorusimada 13 ianuarie 2012  
succes in 2012
Raportează
ValiDoho 4 ianuarie 2012  
ff
Raportează
cristiavram 2 ianuarie 2012  
f frumos tot succes
Raportează
adibanici 2 ianuarie 2012  
Noul an sa va aduca liniste si numai bucurii!
LA MULTI ANI!!!
Raportează
ducacostel 30 decembrie 2011  
UN AN NOU CU SANATATE PENTRU TINE SI FAMILIE .
Raportează
floringhelbi 29 decembrie 2011  
sarbatori fericite
Raportează
ovidiuoana70 22 decembrie 2011  
SARBATORI FERICITE
Raportează
floringambutan 16 decembrie 2011  
ASOCIATIA COLUMBOFILA TARNAVA"86 Din Tarnaveni JUD.Mures

Organizeaza in data de-07,-08- ianuarie 2012 a-26-a editite a expozitiei columbofile.
Expozitia va avea loc in foaierul Casei de Cultura Mihai Eminescu a municipiului Tarnaveni.
Se va desfasura dupa urmatorul program:
Sambata 07 ian intre orele :8.00-19.00
Duminica 08 ian intre orele;8.00-14.00

Va asteptam cu drag!
Raportează
nicu1 8 decembrie 2011  
ai ceva frumos
Raportează
paunimarinel 4 decembrie 2011  
Superbi porumbei!
Raportează
LEONE1980 30 noiembrie 2011  
VAND ROTATI,GULERATI,CRETI,KINGI,ROSTOW SI TAKLA LA SUPER SUPER PRET
Raportează
andrey11 27 noiembrie 2011  
frumosi sati traiasca
Raportează
ionita 23 noiembrie 2011  
salutari din vrancea ... frumoase pasari ... treci si pe la mine cu un coment ms ...
Raportează
LUDUS2011 22 noiembrie 2011  
multumesc la fel
Raportează
valy14 9 noiembrie 2011  
ASOCIAŢIA CRESCĂTORILOR DE PĂSĂRI ŞI ANIMALE ÎN RASĂ PURĂ
AVIROM -ŢARA BÂRSEI- BRAŞOV,VA INVITA SA PARTICIPATI IN PERIOADA18-20 NOIEMBRIE 2011, LA EXPOZITIA DE PASARI DE CURTE,PORUMBEI,IEPURI,PASARI EXOTICE-TINERET SI PORUMBEI VOIAJORI CU PALMARES. EXPOZITIA VA AVEA LOC LA SALA DE ATLETISM METROM SI VA FUNCTIONA DUPA PROGRAMUL: VINERI ORA 17:00 DESCHIDEREA OFICIALA,SAMBATA ORA 08:00-18:00 VIZITAREA EXPOZITIEI,DUMINICA ORA 08-16:00 VIZITAREA EXPOZITIEI,ORA 16:00-16:30 PREDAREA EXPONATELOR.VA ASTEPTAM!
Raportează
chopking 9 noiembrie 2011  
LA PORUMBEI-CUMPAR-Siberieni o pereche-Rostovi negri o pereche-Rostovi maro o pereche,-Volga negrii o pereche,-Randunele aripa neagra si neagra domino o pereche + o pereche,Cap de maur o pereche,Preot saxon o pereche-Nordcaucazieni o pereche,-Pave albe cu coada neagra o pereche
Raportează
columbofilomg 8 noiembrie 2011  
sall
vant in pene
Raportează
adilincan 20 octombrie 2011  
Test de personalitate
Dalai Lama a spus sa-l citesti pentru a vedea daca
functioneaza in cazul tau. Se numeste TEST DE PERSONALITATE. Este deosebit de
interesant. Doar 4 intrebari si raspunsul te va surprinde... Nu trisa prin a te uita la raspunsuri.
Mintea este asemenea unei parasute, functioneaza cel mai bine atunci cand deschide. Testul este amuzant de parcurs,
insa trebuie sa urmezi instructiunile indeaproape. Nu trisa.


PUNETI O DORINTA INAINTE DE A INCEPE TESTUL!!
Avertisment! Raspunde la intrebari pe masura ce
inaintezi. Testul este format din numai patru intrebari, iar daca le vezi pe toate inainte de a
termina, nu vei obtine rezultate sincere. Coboara cu privirea incet si rezolva fiecare exercitiu pe masura ce avansezi. Nu te uita la ceea ce urmeaza. Ia-ti creion si hartie si noteaza-ti raspunsurile pe masura ce parcurgi intrebarile testului. Vei avea nevoie de acestea la final.
Acest este un chestionar sincer, care iti va dezvalui multe


1.
Aranjeaza urmatoarele 5 animale in ordinea preferintei tale:
a. Vaca
b. Tigru
c. Oaie
d. Cal
e. Porc


2.
Scrie un cuvant care descrie fiecare din
urmatoarele:
a. Caine
b. Pisica
c. Sobolan
d. Cafea
e. Mare (intindere de apa)
Gandeste-te la cineva (o peroana care te cunoaste
si ea si care este importanta pentru tine) pe care sa o poti raporta la una din urmatoarele
culori (Te rog sa nu repeti raspunsul de doua ori. Numeste doar o singura persoana pentru fiecare culoare).
a. Galben
b. Oranj
c. Rosu
d. Alb
e. Verde
4.
Si in sfarsit, noteaza numarul tau preferat si
ziua preferata a saptamanii.


Ai terminat? Te rog sa te asiguri ca raspunsurile
tale reflecta ceea ce simti CU ADEVARAT...


Ultima sansa...
Uita-te la interpretarile de mai jos (dar mai
intai, inainte de a continua, repeta-ti dorinta in gand):

1.
Aceasta iti va defini prioritatile in viata.
Vaca semnifica CARIERA
Tigrul semnifica MANDRIE
Oaia semnifica DRAGOSTE
Calul semnifica FAMILIE
Porcul semnifica BANI2.
Descrierea facuta cainelui sugereaza PROPRIA TA
PERSONALITATE.

Descrierea facuta pisicii sugereaza personalitatea partenerului tau.

Descrierea sobolanului sugereaza personalitatea dusmanilor tai.

Descrierea cafelei sugereaza modul tau de interpretare a SEXULUI.

Descrierea marii sugereaza propria ta viata.3.
Galben: Cineva pe care nu vei uita niciodata

Oranj: Cineva pe care consideri adevaratul tau prieten

Rosu: Cineva pe care iubesti cu-adevarat

Alb: Sufletul tau pereche

Verde: Cineva de care-ti vei aminti tot restul vietii.4.
Trebuie sa transmiti acest mesaj unui numar de persoane egal cu numarul tau preferat si dorinta ta se va implini in ziua pe care ai numit-o.
Aceasta reprezinta de fapt ceea ce a spus Dalai Lama despre noul Mileniu -
rezerva-ti doar cateva minute pentru a-l citi si gandeste-te. Nu pune deoparte acest mesaj, mantra va iesi la suprafata din mainile tale in urmatoarele 96 de ore. Vei avea o surpriza
placuta. Acest lucru este adevarat, chiar daca nu esti o persoana superstitioasa.TRANSMITE ACEST MESAJ-MANTRA LA CEL PUTIN CINCI

PERSOANE SI VIATA
TA SE VA IMBUNATATI.

0-4 persoane: Viata ta se va imbunatati usor.

5-9 persoane: Viata ta se va imbunatati conform dorintelor tale.

9-14 persoane: Vei avea cel putin 5 surprize in urmatoarele trei saptamani.

15 sau mai multe persoane: Viata ta se va imbunatati in mod considerabil
si ceea ce ai visat dintotdeauna va prinde contur.

DACA VREODATA NU PRIMESTI ZAMBETUL PE CARE IL
ASTEPTAI, FII GENEROS SI DARUIESTE PERSOANEI RESPECTIVE UN ZAMBET. DEOARECE NIMENI NU ARE MAI MARE NEVOIE DE UN ZAMBET DECAT PERSOANA CARE NU STIE SA ZAMBEASCA CELORLALTI
Raportează
suteu 19 octombrie 2011  
multumes pentru aprecieri te ,astept cu mare placere
Raportează
AJColumbofilaGalati 18 octombrie 2011  
FIȘELE DE ÎNSCRIERE PENTRU EXPOZIȚIA NAȚIONALĂ SE DOWNLADEAZĂ DE PE SITE-UL : www.porumbei-romania.ro/invitatie_la_expozitia_nationala_galati_2011.html
DE LA SECȚIUNEA EVENIMENTE !

LISTELE DE INSCRIERE SE TRIMIT PANA LA DATA DE 23.OCTOMBRIE. 2011, LA ADRESA :

JIJILEANU RAZVAN , loc Galati , str.C-tin Brancoveanu nr.6 , bl. DL 3 , Scara II ap. 38 Tel : 0740-051754
SAU PE : e-mail : porumbei_galati@yahoo.com
taxele de boxa se achita (depun) in contul :

ASOCIATIEI JUDETENE COLUMBOFILE GALATI , CIF 16080472
CONT: RO80.BRDE.180S.V114.0761.1800
BANCA BRD SUCURSALA GALATI
.
Vă așteptăm la evenimentul anului 2011 !
Raportează
LUDUS2011 3 septembrie 2011  
Asociaţia “Crescătorilor de păsări şi animale mici

Luduş 2011” – Judeţul MUREŞ

Organizează târg de păsări şi animale mici în anul 2011 în data de 4 septembrie, 2 octombrie şi 6 noiembrie. Târgurile vor avea loc în curtea Şcolii Generale nr.1 Str. Republicii nr. 55, pe E 60.
Orar : 7.00 – 14.00
Vă aşteptăm cu drag !

Contact :0735553670
Raportează
dorucostin 27 august 2011  
frumos totul
mult succes in continuare
cu stima si respect
Raportează
kissferencz 8 august 2011  
sal,ti-am raspuns la mesajul primit.
Raportează
gsandor 27 iulie 2011  
mersi pentru informatie o sa venim
Raportează
anonim
costelmartin 25 iulie 2011  
revin cu o rugaminte la tine dami si mie doua perechi de rotati galbeni cu piciore mici astept raspuns
Raportează
danutt 17 iulie 2011  
frumoashi ..sa-ti traiask ..multa bafta in continuareee
Raportează
elemer 13 iunie 2011  
superbe pasari
Raportează
pDaan 3 iunie 2011  
-=Salut ai pasari frumoase=-
- Cumpar pave indiene -
- Vand pave albe , albe cu coada neagra , albastre , arginti -
- Succes in acest an , la cati mai multi puii -
=> Intra si u pe pagina mea cu animale -
_-= Contact : jacobin_pigeon94 =-_
_-= Nr de tel: 0749454039 _-=

- Multumesc-
Raportează
erveen00 25 mai 2011  
frumos tot ce ai, succes in continuare
Raportează
bogdan957 20 mai 2011  
12-06-2011 targ la Medias.strada Garii,nr.10[langa fosta fabrica de mobila,pe varianta]
Va asteptam!!!
Raportează
MihaiMariusSM 18 mai 2011  
superb totul, felicitarile mele ,,consatene,,
Raportează
popaviorel 18 mai 2011  
12-6-2011 organizam targ la medias
Raportează
DoruLupsa 16 mai 2011  
super frumos tot ce deti ami place, mult succes an continuare
Raportează
nicu1 13 mai 2011  
frumos tot ce ai salutare
Raportează
anonim
haripredescusalut 2 mai 2011  
salut vevi ca am bagat ceva poze la contact cu voltati sper sa-ti placa multumesc
Raportează
viziteumitica 23 aprilie 2011  
paste fericit
Raportează
anonim
haripredescu 12 aprilie 2011  
salut ai vindut voltati cei rosi oglindati ma interesa si pe mine asta e multumesc
Raportează
ciupuligacosmin 10 aprilie 2011  
frumos
Raportează
tomiblaj 28 martie 2011  
f frumosi
Raportează
sefu10 21 martie 2011  
frumosi foc
Raportează
ovidiumaier 17 martie 2011  
ff frumos album bafta
Raportează
anonim
Adi Oanes 12 martie 2011  
Sebi ai porumbei foarte frumosi.
Raportează
kanadianul 28 februarie 2011  
original de la mama lor frumosi bv
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.